today


Såhär såg det ut på franska rivieran idag! Jag ska hem på tisdag. Kanske. Hinner jag gifta mig och stanna här så kan jag kanske skippa hemresan, vi får se..





cruise avec voiture

Just det! Så här låter det när vi cruisar.




faire du shopping

Jaaa, det är fredagskväll och vi är i Cannes, men vi ORKAR inte festa ikväll. Förlåt alla som tycker att vi är knäppa men vi är helt slut. Idag vaknade vi av att det reeeegnade. Vi blev först ledsna men sen kom vi på att YES nu kan vi äntligen shoppa. Vi tog oss till Sephora, och alla som har varit på Sephora VET att man inte går ut därifrån tomhänt. Jag tror att vi var där inne i flera timmar. Testade allt som gick att testa. Köpte allt från ID smink till nagellack, piller för smalare kropp (haha, FRÅGA INTE, det var Lou-Lou som fick ett anfall) och lite bra brunutansol-produkter.. Jag ska ju faktiskt tillbaka till Sverige snart, så det lär behövas. Sop-land!!!!!!!!!!!

Sedan efter detta var vi på extreem smycke-jakt. Slutade med att vi tog för lång tid på oss och hann inte köpa något utav det vi ville, men det tar vi igen en annan regning dag.

Imorgon får vi väl ta igen festandet också. Så läser vi en bok ikväll. Och gör situps, viktigt!!!! Snart kommer ju Kim och Sebbe hit också. Dom ska hjälpa oss att vända upp och ner på rivieran.

Jag fick precis ett sms också. "I truly love you! x" Fan vad nice Danny!!!!! Älskar inte dig riktigt efter att ha sett dig två gånger i mitt liv, men jag blir glad när någon älskar mig. Haha.


LOU-LOU


LOU-LOU på powerwalk/bergsklättring




Crêpe avec nutella











damn it

Fan. Det blev inget nyttigt idag iheller. Ingen träning. Bara pizza, öl och vin. Detta funkar inte i längden, inte ens i Frankrike. Imorgon skärper vi oss! Imorgon blir det idrott och aktivitet. Inget mera poolhäng. Eller????





24 maj 2010

Wohohoohoho! IDAG HAR JAG SOLAT! Badat. Simmat. Ätit frukt. Läst en bok. Bara njutit, wohoho. Nu ska vi över till några australienska kompisar och dricka lite drinkar. Jag fick ett mail idag om att det är klart med tid och datum för audition till 'vem vill slå Filip och Fredrik'.. Haha, jag kan säga att jag inte borde dricka drinkar som förberedning meeeeeeeeen det får bli så ikväll så tar vi igen det på en joggingrunda imorgon. Eller?

Wali ska förresten också på castingen och kniper han min plats så är det dags för den skitungen å få spö haha. Nu blev det helt plötsligt både Filip, Fredrik OCH Wali som ska NER! Jobbigt.




Jag och skitungen hos mig i Landskrona!


take me to Le Baron

Ja vad ska jag säga? Saknar er därhemma såklart, missförstå mig inte. Men jag hade gärna stannat här forevår. Det är inte bara en semestergrej man säger men jag är helt säker på att Sverige inte är heeelt rätt land för mig. Jag bor där för att det bara är så men jag är felplacerad jag lovar.

Igår var vi på Le Baron, coolaste utestället i Frankrike. Jag kommer inte över hur mycket jag tycker om det stället. Det finns tydligen i Paris också & dit måste jag någon gång! På Le Baron fick jag två visitkort av regissörer som regisserar fightfilmer. Jag skulle tydligen höra av mig om jag ville bli ngn slags slagskämpe haha! Jag funderar på att passa och skicka över visitkorten till Wali. Han vill nog!

Imorgon ska vi sola.
Vet att ni tydligen har fått lite fint väder i Sverige också så jag är glad för er skull. Men Frankrikes sol känns fan härligare. Bonsoir.




la france

Jag älskar Frankrike. Språket, folket, mataffärerna, shoppingen, filmfestivalen! Allt! Idag har vi solat vid poolen och ätit kvällens romantiska middag, haha. Nu åker vi in mot Cannes för lite drinkar och filmfestival.

Bisou!


festival de Cannes

Här är jag idag. Känd i Cannes...... eller något. Se och bestäm själva.

Livet är hårt.


tröött

Jag och mina ständiga bekymmer. Snart är jag fan trött på mig själv. Här sitter jag, klockan är 1 och jag har inte börjat packa än. Åker till Frankrike imorgon, men det känns väl helt okej. 8 timmar kvar att packa,jag har varit med om värre..

Men sen har vi ett annat litet problem. Jag har glömt min mobilladdare hemma i Göteborg. Och här sitter jag. I Landskrona. Utan laddare och med en mobil som piper och håller på & dö. Imorgon åker jag själv mot Nice där jag ska ta en buss mot Cannes och möta upp Louis,.. hur fan ska detta gå?

Haha. Sen å andra sidan så är det lite spännande. Hur levde folk förr liksom! Utan datorer och mobiltelefoner?

Det löser sig det här, men vill ni ha tag på mig så kan jag tyvärr inte lösa detta förrän den 1 juni. Testa på [email protected] eller på facebook! Mobilen blir nog ett problem.


can't miss

Jag borde sova men det är faktiskt Machida VS Shogun inatt. Önskar jag var där och tittade, jävligt mkt coolare hade det varit å se. Aja, jag får titta på tv och vara jävligt trött imorgon! GO MACHIDA!




(Machida försvarar light heavybältet ikväll, it's his to keep!!)


dress

Gymmet: CHECK. Idag tränade jag och Sofija på tjejavdelningen på gymmet. Himla roligt. På tjejavdelningen läser man tidningar medan man går på bandet, tanter pratar ihjäl sig, tjejer fnissar högt och okontrollerat vid pilatesbollarna. Sen finns det dom där tjejerna som kommer in och tittar argt på alla andra tjejer och självklart underbart härliga tjejer som kommer in å säger "KOOOM igen nu tjejer".

Sen när man går in på den andra avdelningen så ser man ett 20 tal killar i en brutalt allvarlig bänkpresstävling. Det är lugnt och sansat och det enda man hör är killarnas OOUUUUHHHHHHH medan dom lyfter alldeles för galna vikter. Gym är kul.



Och sen tänkte jag på en annan sak.
Om någon vill ge mig en tidig födelesdagspresent så kan jag ta en klänning! 



(Dessa söta är från H&M eller Monki)


Fettförbränning

Dags för lite, ja ni vet.




härlig start på dagen innan idag


"Hej Emma, jag ringer dig från redaktionen på ****, kanal 5. Jag ringer upp dig strax igen"



Okej..


Update: Haha, jag kan ju säga att jag går ner och ordnar ett gymkort omedelbart. Går kanske en sväng förbi biblioteket också.. Hehe. I'm feeling pressen. Berättar mer sen! Puss!


skola och sånt

Klockan är mycket men jag kan inte sova nuförtiden. Det är så mycket som ska planeras och fixas nu. Allt löser sig såklart men tills dess är det jobbigt, jobbigt. Det enda jag vill och hoppas på är att få komma in på min utbildning. 12 juli (lite innan min 20årsdag) kommer jag få ett YES or NO och det hade blivit en såååååå härlig födelsedagspresent att få reda på att jag har kommit in. Det är allt jag hoppas på och önskar mig! Tills dess tänker jag jobba och se härliga delar av världen tänkte jag. Men I'm nothing without my education, so snälla let me go back to school. I'm not too cool.




Tills dess skadar dock inte lite utomlandskänsla!


vårt nya liv

NO MORE FETT!
(or cheese-brick with wine)
Inte ens fredagar????! Nä nä okej då...



Recept

3 liter kampsport
(kick- eller thai-boxning, karate, taekwondo)
8 dl jogging
5 dl powerwalks
2 ½ dl fria vikter på gym

Tillsätt lite ISO-diet på detta och blanda med ett hälsosamt liv. Tillsätt ingen spriten ett tag och minska på kolhydraterna samt sockret.

Et voilà!! Du blir snart snyggast i stan!




jag tänkte på en sak

Vilken kille Markus är. Jag är hemligt kär i honom. En gång ringde jag honom på hans födelsedag. (Det är faktiskt sant). Då svarade han och jag sjöng "ja må han leva". Jag lovar, jag ljuger inte. Han sa tack så jättemycket på hans härliga norrländska och vi pratade faktiskt ett tag. Minns att jag sa att jag gick frisörgymnasiet och att jag kunde klippa honom någon dag. Sen la vi på och några dagar senare skulle jag testa igen. Då hade han bytt nummer. Fan MACKAN, var du tvungen å krossa mig sådär?!

Ingen som vet vart han bor?!




here we go

När man har mycket man vill göra så kan man lätt bli förvirrad emellanåt. Jag kom på att jag måste börja planera bättre idag, så det har jag försökt göra. Och nu sitter jag här. Med en plan fram till år 2014. Det känns sådär å veta vad man kommer göra i 4 år framåt. Det är meningen att livet ska vara spännande, men aja..

- Maj 2010: franska rivieran
- Juni 2010: work
- Juli 2010: work, ta svart bälte (now or nevår) och 20årsfirande!
- Aug 2010: Resa med underbara vänner (om dom vill åka med mig) & systers bröllop
- Sep 2010:Textilingenjörsutbildning i 4 år framöver. OM jag kommer in. Wish me GL!

Men vill ni mig något kan ni kontakta mig i september 2014. Då har jag inget planerat!

 


happy friday!

Jag måste hem till Göteborg. Saknar verkligen allting. Men tack för en toppenkväll i LA!






Jag och min stolpe! F u n k a r  ä v e n  m e d  h i g h - h e a l s.










"Grattis Egoina, jag måste bära dig" (http://egoinas.se)





Tack för denna kväll. Och nej jag är inte kriminell. Polisen är bara snäll här och vi slipper taxi.


Puss och kram. & Bonsoir!

RSS 2.0