EGYPT


Nu har jag, Farah och Jessi precis tagit oss i kragen och bokat en resa till Hurghada, Egypten.. Den 3e januari åker jag till Argentina och drygt en vecka senare drar vi till Egypten och har en riktigt härlig semester med sol, bad och dykning.. Vem bryr sig om nyår nu? Inte jag!


Hurghada!






scream


Jag hade gärna velat skrika av lycka just nu .. Men det hade känts lite olämpligt här & nu! Jag har mycket jag hade velat skriva om, men jag får nog vänta ett tag! Skriver snart och berättar mer.. Snart är det jul & nyår, kan någon fatta hur snabbt tiden går?



fram å tillbaka!

Dear bloggis

Det har blivit sååå mycket fram & tillbaka på sista tiden. Sthlm, Mexico, Göteborg, Skåne, Jönköping, Österrike, Göteborg igen, Göteborg igen. Överallt och ingenstans, har inte hunnit packa upp en väska innan det har blivit dags för att packa en ny. Det skulle egentligen blivit en skidresa med släkten över jul men jag fick bara total panik! I såfall hade det blivit stress snart igen. Skidor över jul, hem, åka någonstans till nyår, hem och packa, och sen vidare mot Argentina.. Därför har jag sagt att 23-30 dec kommer att tillbringas HEMMA och ingen annanstans. För min del stannar jag gärna i skåne över nyår också, men vi får se vad som händer.. Det är så skönt att sitta hemma, göra te i sin EGEN KASTRULL och sitta ner. Dock tänker jag inte klaga över en kostnadsfri Argentina resa. Den kommer inte sitta dumt och jag LÄNGTAR efter lite värme & sol. Men sen efter det så ska det banne mig tas hand om saker å ting. Hoppas att alla ni andra har det bra i vår hemska kyla!



IMORGON BLIR DET PÅ MED TRÄNINGSKLÄDERNA! SUMMER 2010! (man kör den varje år I KNOW)


my tuesday

Hej bloggis. Jag har inte haft ngn lust att skriva på ett litet tag. Har varit lite sjuk och då blir man lite hängig, deppig, uttråkad och får allmän brist på fantasi, jaa, hoppas ni förstår!

I söndags var jag på Fitnessfestival och Fightgala i Göteborg. Var hur skoj som helst och gissa ifall man blev motiverad till träning?! Ni ska få se några bilder så fattar ni vad jag menar! Träffade Paolo Roberto också, det var skojigt.

Ikväll väntar lite träning och annars måste jag bara säga att vi alla borde börja gå till polishuset oftare.. Hahaha.. Kiss n' hug!








RSS 2.0