17 juni 2010

Jag saknar mina vänner så mycket att det gör ont just nu.


it's a little thing we make

hej bloggis, kass uppdatering I know. Jag förstår inte hur alla storbloggare hinner. Man hinner ju knappt leva om man ska blogga om allt hela tiden.. Går faktiskt inte!

När jag kom hem från Frankrike så flyttade jag ut ur kollektivet.. Jag hade jätteroligt med tjejerna och hade 4 supermysiga månader, men jag hade fått jobb i Danmark under sommaren och kände väl att det skulle bli bäst ifall jag bodde hemma hos mamma och bara tjänade massa cash i sommar och inte spendera alla pengar på hyra & mat. Till hösten blir det ju antagligen plugg och då tänkte jag att jag hellre vill ha lite pengar över när jag är fattigare än fattigast-student!

MEANWHILE fick jag en intervju till ett jobb här i Göteborg som jag bara kände att jag ville gå till. Jag tänkte att jag kanske inte ens skulle få jobbet, men jag ville prova och se bara för att jag är nicke nyfiken.. Hursomhelst så råkade jag få jobbet och helt plötsligt stod jag där med kontrakt, fullt sommarschema, roliga arbetskollegor, bra chans till nyttig erfarenhet.. Mitt i Göteborg, utan ngnstans å bo, men fast i Göteborg och dessutom kär och galen! Haha. Öhhhhh!

Fan, jag tror att jag stannar i Gbg i sommar. Jag kommer inte tjäna lika mkt, jag kommer inte ha det lika gött som ifall jag hade bott hemma å fått allt serverat.. Jag kommer få betala mat å hyra själv och hela den baletten ni vet. Men känns det bra i hjärtat så gör det!

Det var mina goda nyheter för dagen! En annan god nyhet är att jag och mina systrar har gått till slutcasting för programmet 'vem vill slå Filip och Fredrik'.. Denna helgen som var tillbringades i Sthlm på fystester, hopprepshoppning, hinderbanor, allmännbildningstest MED MERA- och nästa helg kommer väl se ungefär likadan ut fast tuffare.. Jaja, ni får önska mig lycka till helt enkelt så hörs vi mera!



Jag saknar Frankrike..... Och dig Frugan!

LÖVE


désolé

Idag är jag lite ledsen.. ibland får man vara det eller hur? Det är inget mega allvarligt, och inget som inte löser sig, det vet jag. Idag har varit lite jobbigt. Jag har städat och flyttat ur mina grejer från Göteborg och skickat ner dom till Skåne. Jag kommer vara där i sommar pga jobb och det känns faktiskt lite jobbigt..

För det första så klarar jag mig inte utan å se min systerson regelbundet. Det räcker att jag bara får se honom i några sekunder, så är jag nöjd sen.. Men att inte se honom på många dagar känns i hjärtat! :( Och annars är det bara tanken på Gbg. Kollektiv-tjejerna, uteställena, slottsskogen, spårvagnarna.. Göteborg känns som hemma och jag är kär.. Detta suger bigtime.

Jag vet att det är bäst å bara dra mig till Skåne och jobba duktigt. Göteborg står nog kvar till hösten. Dessutom har jag mina älsklingskompisar hemma i Landskrona i sommar som kan trösta mig. Jag har tagit med min vattenpipa hem till mamma, och jag kommer bjuda in er varje kväll på musik, vattenpipa och tröstning..

Det blir nog bra!


2 juni 2010

Loujs, jag kunde inte somna inatt. Usch, jag landade i Köpenhamn igår kväll. Lättklädd sen Frankrike stod jag där i regnet och kände hur arg jag var. Haha.. Jag ska inte vara negativ nu, det är faktiskt fint väder här i Skåne idag.

Men så ska jag sitta på ett tåg. Haha. Livet är fint. Nu har jag packat ur och packat om, när ska packandet ta slut? Nu tar jag strax tåget mot Göteborg. Jag ska på en sorts intervju där idag och sen ska jag kasta mig över min systerson och pussa honom tills han blir arg och börjar slåss.

Inget slår dig och Rivieran, frugan!!!

Puss och kram!


RSS 2.0