kan man få dricka vin NÅGON gång?


Ja, det kan man. Ikväll kan man faktiskt få dricka vin och längta efter att få dricka vinet i CANNES/NICE/ST TROPEZ istället.................... Snart snart snart! Nu ska jag spela in en musikvideo på min digitalkamera som Sofija ska få av mig i fredagspresent! Heee he. Sen är det dags för vin och dans!

Have en great fredag och valborg allihop. Drick inte ihjäl er nu ungdomar!


Citygross

Jag och Sofija på Citygross.

Sofija: Alltså jag ska köpa 10 flaskor katrinplommon-juice
Emma: VA? Varför!?
Sofija: Men skojar du med mig? Jag tänker leva på detta. Ska rensa kroppen från slaggprodukter, nu jävlar ska jag gå ner i vikt.

Emma som är på diet dör och går på idéen så klart.. "ÅÅÅÅ jag måste också köpa!!!!"

Går till kassan, helt hypad. Ska packa ner juicerna och smoothisarna i påsen. Missar hålet i påsen och hela katrinplommonjuicen ligger på golvet (glasflaska......)

Skit pinsamt. Fick ta min morotsjuice och min gurka och springa därifrån. Stackars någon Muki från Citygross som fick stå och skura.. Förlåt.

Vi tjejer och våra dieter...




powerwalk n' fika!

Mina två favoritsysselsättningar här i livet: powerwalk & fika! Idag gjorde jag båda med Sofija. Vi tog en liten LA-runda och avslutade med en fika på Espresso. Man måste bara älska småstad även om jag gillar större städer mer. Men det är faktiskt något speciellt med bekanta som stannar och skrattar ur bilen för att vi har joggingtights på oss. Haha! Later ;-)


Jag och Sofija och tightsen, haha!




Fina Landskrona!




Fina Sofija aka. Galningen :-)!




je suis heureuse


Hallllllllllå! Ser ni priset för å ta sig till Nice i Frankrike? Franska rivieran here I come!






UPDATE! Nu är det bokat & klart.. Det blir tillochmed de datumen som är markerade här över! 19 maj - 1 juni. Jag ångrar nästan att jag har bokat det nu, för jag vet inte hur jag ska överleva dessa dagarna som är kvar tills att jag får åka! Att jag lyckas vara i Cannes under filmfestivalen är dessutom helt galet! Vet inte var jag ska ta vägen!!!

Nu går jag ut och skriker på stan eller något! Au revoir!




26 april 2010

Underbaraste kompis Cassandra och jag har varit på en Landskrona-runt idag. Vi har käkat lunch, shoppat, fikat och sightsee:at! Allt i LA! Haha.. Det är en underbart vacker stad det här. Jag undrar dock.. VARFÖR går folk inte ut!? Gå ut människor, sätt lite fart på staden!!!

Jag köpte mina första joggingkläder på länge idag (det var faktiskt på tiden) och nu jävlar ska dom testas på en runda. Men först ska jag hem till mormor och dricka kaffe som bara hon kan göra! ♥















25 april 2010


SNART sommar! Ni vet alla vad det innebär va? Dags att börja träna hysteriskt! Haha, jag om någon känner just nu hur hysteriskt det börjar bli. Jag har inte kunnat träna på nästan 2 månader pga skador och jobbiga förkylningar och känner först nu att jag är okej. Så klart har jag ju fortsattit äta som jag brukar när jag tränar + att man äter fan ta mig mer skit när man inte tränar. Inte okej!

MEN från och med imorgon kör jag iallafall på ISO-dieten och tänkte tipsa er om denna diet också! Finns en bok man kan köpa som är fylld med ISO-recept och tips. Jag har en som jag har fått av min Skipper-syster Sabina, haha.. Så tummen upp för ISO. Jag tycker ni kan skippa alla andra dumma dieter! 

Här får ni ett litet frukost-recept av mig också. Måndag imorgon, ny vecka.. Lika bra att köra igång ;)




Landskrona

Jag dör! Vilken härlig söndag. Jag är hemma hos mamma i Landskrona och har typ sovit mer än halva dagen. Vaknade utan att ha något att stressa till eller något att fundera över. Man vaknade hemma liksom, hehe.

Golvet är varmt och det är städat och fint överallt. Tvätten kastade jag precis in i tvättmaskinen medan jag åt frukost och drack Brämhults apelsinjuice (min favorit men tyvärr inget man kan köpa allt för ofta när man flyttat hemifrån!). Det är så himla mycket småsaker man glömde uppskatta medan man bodde hemma.

Skåne är så platt förresten. Det brukade man aldrig tänka på iheller. Fan vad perfekt, varför åker inte alla inlines här?! Nu ska jag fortsätta med tvätten och senare idag så ska jag träffa mina UNDERBARA vänner. Vissa av dom är också nere i LA och hälsar på i helgen. Awsome!



love you


SNART ska jag få sätta mig på ett tåg och åka raka vägen till dig. En dag utan dig känns som flera tusen år och jag har saknat dig extremt mycket. Du är världens finaste kille och även om vi blir sura på varandra ibland så vet jag att vår kärlek är på riktigt! Jag visste direkt första gången jag såg dig att jag älskade dig!



Edvin


Min underbara kusin Edvin, såhär ser skorna ut som jag vill ha! (Jaa, jag fjäskar men Edvin ska till New York och där är saker billigare än saker här)




Och så här ser ID smink ut:



Lätt va? Nu har du bilder och allt. Fixar du det så är du min favoritkusin framöver. Och det vill du väl vara?


23 april 2010

Fredag och helg = härligt.. Efter att ha bott i min storasysters härliga lägenhet nu ett tag så har jag faktiskt hemlängtan idag till vårt "lilla" kollektiv. Har saknat mina sambos och det ska bli härligt å åka hem och ta en storstädning idag.

Vad som händer ikväll har jag ingen aning om. Det kan bli allt ifrån en utekväll i Göteborg, till en tur till Skåne eller en trip till Köpenhamn. Jag har ingen aning och det är så härligt att bara ta dagen som den kommer. Utan worries. (Man får inte oroa sig på fredagar!) Awsoooome!

Idag får jag dessutom reda på en viktig grej. 5 timmar kvar och sen är det dags att fatta some besluts!


Pussssssselipuss!




bonjour


Bonjour, ça va? Idag har jag skrivit mail på franska. Haha, sjukt längesen jag fick användning för min gamla franska, men det gick på något sätt & med lite hjälp av google language-tools! Jag har letat lite språkkurser, lite karateklubbar och annat kul i Paris, Nice och Cannes. Wohoho. Jag är pepp även om jag inte har en enda liten anledning till varför jag skulle vilja åka ifrån Göteborg på länge :/ Louise, snart kommer jag och knackar på!




Har ni förresten sett den nya reklamen för Stadium? Jag är en väldigt fiffig fotograf.


22 april 2010

La precis på ett telefonsamtal med en vän som heter Louise. Louise är just nu i Cannes, Frankrike och BOR. Där. I Cannes. (Filmfestivalen ni vet?) Det låter så himla härligt och jag är så stolt henne för att hon bara tog sitt pick och pack och drog dit liksom! Det borde finnas fler av oss som bara packar ihop oss och drar. Kolla förresten hennes blogg :) http://louisetygard.webblogg.se

Innan mitt plugg i höst så har jag funderat starkt på att ta en tripp någonstans där jag kan kombinera lite allt möjligt. Helst någonstans där det är storstad, strand och bra träningsmöjligheter. Barcelona har jag tänkt riktigt mkt på, men efter att ha pratat med Louise ikväll så blev jag extremt sugen på Frankrike.

Franskan kan jag ändå grunderna i.. Visst, spanska är egentligen ett språk som jag hade kunnat ha mer nytta av.. Men nu när jag tänker på saken. Barcelona vill jag till för att jag har varit där 2 gånger, och är helt säker på att jag älskar staden. Att åka till Frankrike.. Paris/Nice/Cannes, whatever - hade blivit en helt ny grej. Men visst gillar vi att kasta oss ut i djupa vatten? Eller? Vad tycker ni?


21 april 2010

Imorse kunde jag ha dansat salsa. Istället sov jag lite extra.. Skönt, men lite salsamotion hade inte skadat. Vidare så kunde jag ha varit ute hela dagen. Men jag hann inte längre än till spårvagnen när regnet började ösa. Jag frös ihjäl i min lilla jacka och fick gå hem. Nu har jag bytat om och suttit och väntat på att regnet ska sluta och YES! Nu har det slutat. Nu drar jag ut och möter upp Edisa och Edvin och tar antagligen en bagette + dricka för 30 kr på Grönsakstorget, som får bli min frukost+lunch idag. Magnifikt!


I väntan på att regnet skulle ta slut tog jag lite bilder på mig själv!! Haha. Bara för din skull KIM!








avreaktion!


Ibland får man nog och då måste man få klaga lite. Jag blir så trött ibland. Jag sitter och tittar på massa gamla träning- och tävlingsbilder och känner mig för det första jävligt deppig å ledsen just nu, då jag har en fot som är skadad och vägrar göra ont.

Jag missade för tre veckor sen en tävlingsresa på grund av min skada och valde istället att stanna hemma och bli bra i foten istället för att åka på resan, gå fram och tillbaka på flygplatser, springa fram och tillbaka i idrottshallar och allt som ofta tillhör. Dessutom valde jag att inte åka på grund av hur ledsen jag hade varit om jag hade kommit till en tävling där jag hade fått sitta och titta på, utomlands, och inte själv tävla. Det hade ju blivit fruktansvärt jobbigt.

När jag var på idrottsgala för snart 2 veckor sen så fick jag inte bara prispengar (som jag verkligen vill och har planerat att använda till en träningsresa) utan jag fick även en räkning på resan till Tyskland som jag valde att inte åka till. Jag vill inte ens säga vad jag tycker om tillfället att ge någon en räkning kvällen då man sitter och är excited över att man är på galamiddag, men okej. Jag tackade och tog emot räkningen och låtsades vara oberörd när jag egentligen tog väldigt illa vid mig. Hade jag följt med på resan och bara suttit mig igenom den, så hade jag inte fått betala något, men eftersom att jag stannade hemma - så vill man att jag nu ska betala för resan. Anledning till detta? Jo, jag sa nämligen till försent att jag inte kunde ställa upp och tävla.

Okej, men ursäkta mig för att jag skadade mig 2 veckor innan tävling. Och ursäkta mig för att jag aldrig haft en skada av denna sort och vet därför inte hur lång tid det brukar ta innan man blir bra igen. Ursäkta mig verkligen för att jag gärna ville följa med och intalade mig under en hel veckas tid att jag skulle kunna tejpa ihop foten och tävla när det väl gällde.

Men jag är trött på att tejpa ihop fötter och trött på att vara tyst. Jag är trött på människor som gör mig ledsna och får mig att tappa motivationen. För ett halvår sen hade jag aldrig vågat vara såhär öppen med något i denna stilen men jag känner mig (som sagt) extremt och kopiöst trött på att känna ångest och panik över saker istället för att ägna mig åt att vara glad, lycklig och kunna satsa 100% på det jag faktiskt tycker om.

För jag tycker om att träna och jag älskar mest av allt å tävla. Det ger mig en sjuk lust och kraft till allt annat i livet och jag är så himla glad över allt jag har åstadkommit och glad över allt sporten har gett mig. Jag vågar faktiskt säga att jag är stolt över mig själv och jag har på sista tiden till och med fått duktigt med uppmärksamhet för de prestationer jag lyckats med.

Men allt är tack vare mig själv. Det är jag som har presterat, det är jag som har varit min egen coach, det är jag som har gett mig själv feedback, det är jag som har låst in mig själv i en lokal under fredagskvällar för att lära mig sparka högre. Och nu får jag härlig uppmärksamhet för detta. Tidningar som ringer och idrottsgalor som delar ut priser. Men det är, trots allt detta positiva, svårt att känna sig helnöjd. De människor och personer som borde stötta mig som mest, vara glada för min skull, pusha mig och vilja se mig utvecklas - de människor ger mig istället böter för att jag är skadad.

Motivationen känns inte på topp, tyvärr. Jag är ledsen för min egen skull att det kan påverka mig på detta sätt. Men nej, motivationen är totalt förstörd just nu!


Avslutningsvis (nu när jag har varit så negativ) så tänkte jag berätta något positivt. Min gamla klasskompis Elina, som inte bara är väldigt vacker utan även sysslar med armbrytning - vann SM i armbrytning i helgen och kommer antagligen åka till Las Vegas på VM! KUL, Elina. Och grattis!


sabina

Jag saknar min syster. Göteborg är inte Stockholm, jag vet. Men kan du inte flytta hit ändå? Miss you.

 


18 april 2010


min dag i bilder istället för ord!




  


18 april 2010

Sjuk kväll igår! Jag har ont i  lungorna idag? Haha gårdagens partykompisar Melita & Edisa måste vara dom två fulaste människorna på jorden :D Jävla humor på dom två. Stretching on the dancefloor? Varför inte..

Aja vi försökte väl då dansa salsa som vanligt. Vi var på Tranqilo och hur bra det än borde ha gått efter min salsaundervisning (hihi) så tror jag att jag ger upp snart. Salsa är nog inte min grej? Haha höjdpunkten igår var väl när Lovisa kom till mig med sin "cider" och jag tog en klunk för att sen typ dö... Lovisa skrattade och mumlade nånting om spetsat drinken... Helrör.. Vodka.. Ingen vet!

Kvällen avslutades med mig och Lovisa på McDonalds där jag (kleptomanen) snodde en cheeseburgare av en stackars kille som såg fundersam ut när han skulle ta nästa utav sina hamburgare.. Haha, vi dog lite och sen åt jag upp hamburgaren. Iskallt. Förlåt.

Nu ska jag ut å äta glass.. eller ta en härlig promenad.. ♥



En skitsur Emma och en nöjd stretch-Melle!




foto

Min duktiga kompis Farah håller på och har startat upp ett litet företag! Är ni intresserade av å ta lite fina foto på er familj, er själva, under ert bröllop eller vad som - så hör av er till Farah! [email protected]

Dessa fotona tog vi förra helgen!




















16 april 2010














16 april 2010

Så..


Nu har jag sökt skola! Jag kan väl inte säga att jag är helt 100% säker på vad jag vill göra riktigt och tror faktiskt att jag kommer vänta med plugg fram till januari 2011.. Men man vet ju aldrig med mitt schitzo-mood.

Imorgon väntar en jobbintervju! Vad jag älskar å gå på sånna.. Hade lätt kunnat ha det som mitt jobb. Att gå runt och lämna CV samt gå på arbetsintervjuer. Kan man inte jobba som arbetssökande?

Aja, nu undrar ni väl säkert varför jag går runt och söker jobb när jag redan har massa jobb.. Men det finns en logisk förklaring till det vetni!

Snart är det helg och det ska bli riktigt härligt!!!!!! Tacos, vin och kanske Köpenhamn? Bestämmer mig imorn!

Nu orkar jag inte mer. Natti natti.


15 april 2010


Har tänkt å ladda upp bilder hela veckan men min kamerasladd har bråkat med mig! Här kommer iaf lite bilder från hela veckan och imorgon får ni hålla tummarna för mig för imorgon ska jag på en viktig intervju!

Puss & kram

























































































































































glassdag


Idag har jag tappat glass på marken, hällt ut en öl över bordet, varit allmänt fnissig och pinsam och umgåtts med ett gäng sjuk-humor människor!

Alla människor med sjuk humor borde få ett pris! Älskar er!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Senast imorgon ska man söka skola.. Humm, vad ska man bli egentligen?


feels like this!



Natti.  ♥


kanske lite vin


Vill ni veta en hemlis? Oftast har jag alltid mega-ångest en lång tid efter att jag har vunnit något eller gjort något bra, oavsett vad. Konstigt eller hur? Men det har alltid varit så för mig. Att jag aldrig riktigt har kunnat vara glad och stolt över mig själv, utan alltid fått någon sorts konstig prestationsångest efteråt. Denna gången är jag dock bara stolt och glad över mina priser igår och känner inget konstigt överhuvudtaget! Vilken härlig känsla.

 Ikväll blir det lite mer firande, men för Cassandra som snart fyller 22! Detta ska firas med några underbara vänner över en god middag på Basilika! (kanske lite vin).

Ha en underbar lördag allihop! ♥ ♥







 


galet ...

http://hd.se/landskrona/2010/04/09/emma-topalovic-galans-drottning/

Vilken kväll. Lisas guldmedalj och jag trodde att jag hade gjort mitt för kvällen. När det var dags att utropa årets kvinnliga idrottare så drog jag faktiskt in stolen för att sätta mig bekvämt. Men så FÅR JAG DET OCKSÅ!!!

Lyckan man känner när man tar emot de där prisen är helt obeskrivligt. Jag snurrade Ann Wilson på scenen, det säger väl allt? Jag har varit så obeskrivligt glad dessa sista dagarna och denna kväll gjorde tillochmed saker 1000 gånger bättre.

Min familj, mina vänner, alla härliga bekanta som gör livet värt.. Tack för stödet - ni betyder allt!!!!!!!!!

fredag

Hemma från en övernattning hos Mirjam. Hon är världens sötaste ibland alltså.. 5 ½ timmar kvar innan jag ska befinna mig på idrottsgalan och jag mår riktigt kasst. Precis när jag hade börjat skryta om hur länge jag har lyckats hålla mig frisk.. Typiskt?

am I going?

Hej hopp, nu är jag på plats i Landskrona. Imorgon är det dags för idrottsgalan och jag mår inte alls bra idag :( känner mig hängig och krasslig men hoppas verkligen att det kan gå över tills imorgon. Om några minuter springer jag iväg och träffar lite söta vänner. De kommer garanterat få mig att må mycket bättre..

Just nu sitter jag hemma hos mamma på deras dator och när jag bläddrade igenom lite gamla bilder på dom olika resorna jag har varit på under de senaste åren så fick jag helt plötsligt en sjuk lust att resa igen. Jag har ju länge sagt nu att jag bara vill bo och hålla till på ett ställe och slippa allt flängande fram och tillbaka, men jag vet inte om jag känner så längre.

Det kanske är nu man ska slå till? Nu när man inte har några plikter, inget ställe man är fast på, ingenstans man MÅSTE vara egentligen. Det kanske är nu jag ska slå till och göra min drömresa? Vad tror ni? Vill ni följa med?




































Några resebilder från de senaste åren .. Man har ju som roligast utomlands, så det är väl bara å dra snart igen då!


early morning

Varför man vaknar klockan 7 en helt vanlig ledig dag är för mig ett mysterium. Ändå så lyckades jag göra det. Klarvaken efter bara 5 timmars sömn, varför är man det helt plötsligt?

Aja, nu äter jag en härlig frukost och tar mig ner på stan en sväng för lite shopping eller så. Lite senare drar jag iväg mot Landskrona. Ska bli mysigt med mammas mat.

Ha en fin dag!
Puss puss.

En till

En bra dag till, dom tar inte slut. Önskar jag hade någon fin vår-bild att visa upp men så långt hann jag inte. Idag har jag njutit av vårsolen, jobbat, träffat Alvin (rutin), druckit Norrlands guld med Laila och Jenny & varit nöjd å glad.. Imorgon åker jag till Skåne och intar Landskrona och idrottsgalan + träffar mina underbara vänner  + mamma (som jag har saknat något extremt)..

Men jag längtar redan tillbaka "hem" till Göteborg igen.. Vill bara vara här nu och inte åka rundor. Vad som nu är hem!!! :)



PUSS allihop ♥

Bra dag


Hej blogg... jag är så glad!

För att man blir som mest glad när man som minst anar det..

Och för att jag fick pengar från Danmark idag.. Man måste bara älska det landet!!! Och för att jag idag fick ett samtal från ett TV-produktionsbolag.. Berättar kanske mer snart om det blir något..

Och för att jag idag har spenderat massa tid med syster och systerson.
Och för att livet är så härligt.... och för att det snart är vår. Vårkänslor? Kanske ..



V ä r l d e n s  finaste!

Mysiga helgbilder!





























balkan/brasilianskt

Igår gick inte alls enligt planerna. Skulle hamnat på balkanfest med Edisa och company men slutade upp på Rio rio med Lovisa & Sofija. Det var brasiliansk fest där igår och hur kul som helst!! Sambauppvisning, salsamusik och hela kitet. Efter INTE mycket sömn så kom Semir och gänget och åt Göteborgs bästa cevapi med mig. Härligaste måltiden på länge!! Och på tal om måltider så drar vi hem till Moas halvbror Peter som är kock nu.. Han ska tydligen bjuda oss på räkor och vin ikväll. Vilken kille!! (mat funkar alltid).

Nu ska jag göra mig i ordning. Ha en jättehärlig lördagskväll allihop!



festhumör efterlyses

Idag har jag haft en mysig dag. Jag har dock varit allergisk mot kameran ett tag, det är därför ni aldrig får se några bilder nuförtiden. Kvällen avslutades med en LITEN (halv) utgång. Eftersom att min mobil är död och jag förtillfället inte har en laddare (sällan, Emma) så begav jag mig mot vasastan där jag skulle möta upp Laila och Simon. Hade dock ingen aning om dom fortfarande skulle vara kvar och alla mina vänner fick olika nummer till folk dom skulle ringa för å försöka få tag på mig. Lovisa råkade få fel och hamna hos Sven-Ingvar, men det är en annan historia.

Hursomhelst så lyckades allt finemang. Mötte upp Laila & Simon på Svea, dit även Edisa kom. Edisas två jobbkompisar joinade och vi gick in på Vasastan. Träffade Lovisa, Sofija och Linnea en snabbis, vi åt en tallrik nacho-chips, såg ett slagsmål eller två, fick en autograf utav en boxare, tog spårvagnen och sedan skiljdes vi alla åt varsitt håll.

Festhumör händer inte allt för ofta nuförtiden och inte ikväll iheller. Kanske imorgon? Vem vet!

Jag har mycket i skallen just nu, men det känns så himla skönt att allt alltid ordnar sig.. För det gör ju verkligen det!

Puss och kram

good hair day

Hej kära läsare! Kan ni fatta att jag har KLIPPT MIG? Hemskt längesen. Man klipper ju bara alla andra och glömmer sig själv men nu såååå! Jag har inte haft så här kort hår sen högstadiet, men fan vad gött det känns! Det växer väl tillbaka? Eller?

Jag får visa bild sen!


RSS 2.0