still in Austria

Vi tog brons i lag idag om nagon ville veta.. Laget bestod av mig, Esra och Beatrice. Vi var helt okej duktiga faktiskt! Individuellt akte jag ut mot en tjej fran Österrike. Blev diskad för lite för hard kontakt! Hon slog minst lika hart, men diska mig vetja.. Sant som händer! Imorgon tävlar jag som senior ocksa, vi far hoppas pa battre lycka där, men jag känner mig lite off och ur form. Jag tänker ge allt i vilket fall som, men det känns lite jobbigt just nu!

Aja, nu fick ni lite info ifall ni var intresserade! Puss och kram och godnatt!



in austria

Cha bloggis. Just nu sitter vi pa hotellet i Österrike och försöker fördriva tiden fram till klockan 12. Frukostbuffen i morse var världens bästa. Massa nyttiga saker för en gangs skull och dessutom MASSA frukt. Jag käkade mig mätt pa ananas, hallon och jordgubbar! Göööötgött. Österrike är fint men dock förjävligt när det gäller spraket. Jag brukar alltid göra mig understood, men tyska är icke min grej!

Klockan 12 blir det ett sista pass inför tävlingen imorgon och sedan ska vi kolla pa var lilla kadett som tävlar idag. Tavlingen kommer bjuda pa tufft motstand, annu tuffare än i Mexiko faktiskt. Sa imorgon kommer vi köra tills det börjar ryka nagonstans. Och ikväll ska jag och Esra fira bajram med lite baklawa! Kiss n' hug!


take me somewhere

Nu är jag hemma från Göteborg igen. Gbgvistelsen var mysig men gick fort som aldrig förr och kändes tyvärr stressigt mot slutet. Man planerar alltid att man ska hitta på så mycket, men av någon anledning räcker aldrig tiden till. Jag vet om att jag är en tidsoptimist, jag försöker jobba på saken!

Vad jag däremot hann var att umgås med min gulliga systerson och umgås med trevligt sällskap. Jag träffade bland annat kompisar från barcelonaresan i somras, vilket var lika skoj som väntat. Vi gick och försökte stöta på Paul's kulor... Haha jag menar allvar när jag säger att deras reklamslogan var: "Kom och stöt på Paul's kulor". Detta var alltså ett biljardställe, kan vara värt att nämnas.. Dock kom vi inte in när jag och Luis hade glömt våra leg (sen när behöver man leg för att spela biljard?!) Aja, vi gick till ett annat megatrevligt biljardställe där man fick dricka hur många öl man ville även om man hade glömt sitt leg! Tvär-dålig var jag på biljard, måste öva.

Aja, imorgon åker jag till Österrike iallafall. Åker tidigt så jag har fullt upp med att packa, skriva ut biljetter, leta reda på mitt pass, köpa en ny kamera, växla pengar, köpa tandskydd, fixa några gainomax, hitta något fint att ha på mig på banketten, låna en kata-dräkt......... Ja ni vet den vanliga stressen och ångesten dagen innan. Alltid ångest innan jag åker och det har sina anledningar. Men jag är tillbaks om några dagar igen och hoppas att allt är kvar där det ska vara! :)

Kiss n' hug


UPDATE: Detta är ganska nytt för mig, men jag tror det kallas nervositet. Symptomen pekar ditåt tror jag.




walk the walk

HEJ BLOGGIS

Idag tränade jag helt okej duktigt och ganska länge och fick lite stryk.. Det behövdes! Har gjort olika kul idag och kvällen avslutades på Maddes med en kvällsfika. Replik från idag:

- Emma ska vi dra till Göteborg imorgon?
Jag: Hmm *tänkte efter ett tag*.. Jag ska bara kolla min almanacka.

Som ni förstår så låter Göteborg som den bästa idéen inför imorgon, so Gothenburg it is!

Simma lugnt alla fishes!


nothing at all

Idag såg jag New Moon på bio. Grym film.. Alla fjortistjejer busvisslade åt killen med kroppen! Själv tyckte jag att det var sådär imponerande. (OK jag visslade också...)

Nu måste jag dock sova direkt, direkt! Ska upp väldigt tidigt imorgon eftersom att jag tvingas träna hårt nu inför EM nästa helg i Österrike. Eller tvingas och tvingas.. Jag blir pushad och det gillar vi faktiskt! Jag har ingenting att klaga över! KISS N' HUG!



safe is good


Här satt jag i lugn och ro och åt min goda gröt med rivna äpplen och solrosfrön, tänkte för mig själv: vilken härlig dag, samtidigt som jag satt och läste en tidning...





... Helt plötsligt får jag ett sms. Mhhmm.. Trevligt, trevligt tänker jag och läser sms:et.



Kommentarer. Någon?
Jag blir nästan lite kränkt här... Ser jag ut som en ungdomsmottagning?!
Hahahaha. Sorry my friend, jag har inga på lager!
Men det är bra att ni vill skydda er ungdomar, keep it safe!


stay tuned

Storm ute som fan.. Känns inte okej för fem öre. Det roligaste som händer idag är att Idil ska ringa mig. (Jag är hypad) Jag sitter och väntar på ditt samtal Idil... Vi ska få se om du glömmer mig. Idag har jag druckit typ 4 liter vatten om inte mer (!!!) och konstaterat att jag vill lära mig spanska. Det är allt jag har att bjuda på än så länge, men stay tuned så kommer jag med roligare saker snart. Kiss n' hug!



chaising waterfalls

Nu går jag iväg till träningen. Har haft en trevlig dag än så länge, ska bli skoj om den kan avslutas med bra träning också. Idag känns som en jävligt bra dag, nämnde jag det? Känns som att det enda jag har gjort på sista tiden är att jag har gått runt och haft massa tankekrig i huvudet hela dagarna. Fan, vad allt har känts som en röra! (ursäkta om vi blir lite personliga här nu va)

Men nu känns allting väldigt bra igen. Allt håller på att komma till sin plats. Jag vet äntligen vad jag vill göra, vad jag vill läsa, var jag vill resa.. Ja, lite koll på läget helt enkelt! Haha, jag varnade er för den personliga delen.. Stå ut eller lämna sidan omedelbart!!

Nej, men för att komma to the point här nu va (trevligt förresten om ni fortfarande är kvar & läser), så spelar det liksom ingen roll vad någon annan vill tycka, så länge det inte är någon viktig i mitt liv som har en åsikt om något. Resten kan kvitta. Jag förstår inte längre varför man ska hänga upp sig på oväsentligheter? Finns ju ingen meaning what so ever med det. Så, gott folk - dagens råd: DON'T HANG YOURSELF UP!!! (Jaaa jag översätter hur jag vill)


wipe it out

WOOOOOOHO! Jag åker till Argentina i januari och ska vara med i Wipeout! Förbered er på ett gott skratt...



Jag kommer kicka ass på bollarna... eller?


good night

Underbar helg! Hade gärna berättat mer om den, men nu måste jag somna innan jag dör av svarta ringar under ögonen. Mina kompisar lyckas alltid med roliga saker. Idag blev vi exempelvis tvugna transportera 2 kuddar i en taxi.

"Kan du köra detta till knutpunkten? Det väntar en person där. Det är två kuddar i påsen.. Dom är väldigt viktiga, vi måste hinna transportera dom till Halmstad i god tid. Hoppas du förstår"

Förvirrad taxi-chafför: Ehhh javisst


by the way


.. Gissa vad jag ska göra nu? Lagom såhär vid midnatt...



Färga håret!!! Egentligen ska man alltid färga med riktiga frisör-färger, men idag blev verkligen en panikdag. Så då är det okej, men gör inte som jag.. Kiss n' hug!

on my way

CHENA! Idag är jag på bra humör igen.. Tänk vad det kan svänga! Idag har jag varit på Väla och yrat runt med Jojo. Jag fick varken köpt min kamera, eller lämnat tillbaka en klänning (som jag hade planerat) men vi hann väl massa annat skoj. Köpte bland annat lite hårfärg som jag ska ta och färga mig själv med. Mitt hår ser irländskt ut, jag orkar inte mer. Det blir inga stora skillnader, mest lite korrigering.. Blink blink..

Det blev träning ikväll också. Blev väl inte som vi hade tänkt oss, men det gick nog bra ändå.

Här är lite karatepics. Och nej, jag har inte svart bälte än. I januari har jag förhoppningsvis, men jag fick låna ett på bilderna här. Bara för att bilderna skulle se lite farligare ut. Fast jag såg mest bara glad eller töntig ut på alla, men det var ju värt ett försök..









what's wrong

Amen vad är folks problem? Jag förstår mig inte på människan. Hur kan man påstå något annat än att man egentligen bara är ett psykfall som borde tillhöra psyk-offer-mottagningen? Ta inte åt er, jag menar säkert inte detta imorgon, men vad fan är grejen? Jag måste typ flytta till Saturnus snart, detta går inte. 



SATURNUS, here I come!


I never worry

Härlig karateträning blev det idag. Det blir bara roligare och roligare, och för varje träning så droppar det in nytt folk numera.. Folk som har tränat förrut och återvänt. Mega kul. Jag orkar inte skriva så mycket mer idag, fantasin sviker mig. Jag ska bara sova ett tag så kommer jag tillbaks med ny energi. Kiss n' hug!


seize the day

Idag på morgonen så vaknade jag och min vän Amela upp på ett golv. Varför? Vi kände att vi måste testa på det mesta här i livet. Tänk på alla i världen som inte har en säng? Jag och Amela bestämde oss för att bli lite medmänskliga och känna på det hårda livet liksom. Det gick bra, vi lever och är tacksamma för våra sängar. 


(Så här glad är Amela för att hon äger en säng. Det är ingen hästens hon har, men bättre än golvet)

Förresten så blev det pizza idag, som jag längtade efter (dieten kan börja imorgon). Jag blev så tjock att jag nästan inte kom in i vanliga kläder så det fick bli karatedräktsprövning + en fotosession! Har nästan ingen av bilderna än, men har dessa sålänge! Kiss n' hug - och vad glad jag är för folk som får mig att sätta vatten i halsen mitt på Rhodos.











goes like this

En pizza från Rhodos. Med oxfilé och bearnaise-sås. Allt jag behöver idag för att bli lycklig! Japp jag är tjock.

going down

Igår var fieeeeeeerce! Vi hade en liten "klassfest" och gick loss ordentligt, tills alla blev snurriga och gick hem? Så går det till numera. Vi har massa roliga foton, men jag vet inte om dom ska förbi opublicerade... Dom blev nog inte världens snyggaste nu när jag tänker på det, men ni kanske får se dom snart någon gång ändå. VÄLDIGT rolig kväll iallafall, tack mina hairdressers! 

Just nu är jag i Helsingborg och ska dra och vara social. Är hos kusin Sanda, vars hem just nu är en fritidsgård typ.. Ikväll blire fest på sundspärlan. Eftersom det finns artister som har kommit hit hela vägen från Bosnien, så kan väl vi också vara schyssta och också ta oss dit eller hur? Här snitchas det inte! Ha en mega trevlig lördag everyone, njut av livet! Kiss n' hug.


Kusinerna ROCKBAND var vi redan här. Sanda; trendig i jeans-komplett. Jag; i röda byxor och nöjdast i världen med livet!!! Edvin med pottfrillan och Mirma med dom mysiga sammetsbrallorna!!


happy friday can begin

I morse vaknade jag och insåg snabbt att jag har FF hemma hos Sanda. Så jag ställde till med en stor fest.. Det är ca 30 personer här nu och vi startar fredagen med en hejdundrande fest. Någon råkade precis spilla lite rödvin på hennes soffa, men vad gör väl det när det är happy friday? Oj nu kraschar någon sovrummet, bäst att kolla efter vad som händer..



SANDA JAG SKOJAR! Andas ut :) Nu drar jag ut på stan med Amela och skaffar koncert-biljetter. Vem vet, vi kanske stoppar förbi Fritidsresor också. Amela vill sola (så snart som möjligt) och solarium duger tydligen inte nowadays...


secret sound

Senaste uppdateringen (om ni vill ha den)! Idag blev det trubbel i paradiset.. På bio alltså, inte bokstavligt om ni inte vill. Trevligt film, tror jag. Jag är inte så great på movies. Och just nu är jag hos kusin Sanda i Helsingborg och har lite girlsmys. Jag känner mig frisk som aldrig förr å livet är gött igen.

Kiss n' hug!


Hej, jag vill bli en rockstar!

flames to burn

Vilken skoj dag trots allt. Idag har jag snick-snackat med både kanal 5 och HD.. Inget är säkert än men KANSKE. Blink, blink.. Enda nackdelen jag kan se just nu är att jag tvingas berätta (utförligt och detaljerat) om mitt civilstatus. Öhhhhhhhhhhhhhhh! Hur lyckas man förklara? Detta kommer sluta upp på Ricky Lake! Eller vad heter programmet där man slåss? Jerry Springer?



this wind is blowin' my mind

Det var ett jävla tjat om svininfluensan. Vet inte vad ni planerar att göra, men jag vägrar iallafall bli en test-kanin för ett vaccin som får folk att börja gå baklänges. Hellre tar jag svin-pesten. Men gör ni andra som ni vill... Baklänges kan vara skoj!

all around me

Mysiga kompisar med bra grejer å säga, honung+citron, bra musik och jag är snart frisk som aldrig förr igen! För att jag inte ska vara sjuk hela vintern så har jag äntligen beställt hem Mivi Total igen. Det är great! Finns att köpa på gymgrossisten.com och är ett kosttillskott som innehåller massa vitaminer, mineraler och är bra för immunförsvaret! Det är bra när man tränar mycket, slarvar lite med maten eller om man har ett allmänt kasst immunförsvar! Jag å Mivi ska bli bra kompisar fram till den 26e denna månaden, för då är det nämligen dags för tävling i Österrike, wohoho! Jag blir lika glad varje gång jag blir uttagen. Testa Mivi alla sjuka! Kiss n' hug!



 

drop dead, this is gorgeous

Prinsessor finns visst. Jag känner dom.




Hade någon någonsin gjort något mot någon av er så vet jag vad jag hade gjort.
Ni är dom genuint bästa tjejerna som har funnits på länge och det står jag för.




it's not complicated

Vilket flyt jag har. Idag var en dag då jag hade helt andra planer än att ligga hemma och umgås med panodil-tabletter.. Hoppas ni andra mår bättre, nu ska jag umgås lite med Citron och Honung. Kiss n' hug.


this ain’t a fairytale

Så jävla tråkigt när helgen tar slut och det enda man längtar efter är nästa helg.. Nästa helg kommer bli helt underbar har jag en härlig känsla av (HVFR REUNION bland annat!), så veckan måste gå snabbt tycker jag.

Idag har varit en katastrofalt hemsk dag på många sätt och vis, men man ska inte klaga. Finns så mycket som hade kunnat vara värre och ni som känner mig bra vet nog att jag inte kommer lägga mig ner och dö i första taget. Never ever! Jag har slösat bort de senaste åren på mycket skit. Och när man har spenderat och lagt ner så mycket tid på skit som jag har gjort, så kan det vara svårt att hitta tillbaka och fokusera på vad som är viktigt igen. Jag vet fortfarande inte hur man gör men I'll get there. Det känns iallafall perfekt att det är ny vecka imorgon, att jag känner mig alldeles underbar och att världen väntar på mig!! Haha, damn det kändes skönt att säga även om det sista var lite å ta i.. (ni som tycker jag är ett psykfall, ni har antagligen rätt!)


my fight is your fight

Igår blev en skojig kväll, jag bjuder på några bilder!














RSS 2.0