one way or another?

Alltså det är fan inte lätt att vara mig. Jag får nya idéer hela tiden och nu kan jag inte sova..


NU ska jag sova, det får gå åt vilket håll det vill! Bon soir!


Förresten, Sofija är här och hälsar på! Den enda som saknas är ju MORGAN(jorgan).


Jag och SOFF_poptjej


Lite lediga dagar

Lite lediga dagar uppskattas just nu! Det här med jobb är en tuff grej. Tänk att man ska hålla på tills man är 65, kommer man orka det? Fast jo, det kanske man gör.. Det är roligt att jobba och med ett drömyrke någon vacker dag så ska man väl orka hålla ut!

Idag fick jag ytterligare ett samtal om en arbetsintervju. Att Göteborg ska vara omöjligt att få jobb i är nog inte sant! Det gäller nog bara att verkligen stå i och inte sitta hemma och beklaga sig.

Just nu längtar jag efter den 9-10 april. Den 9e april åker jag till Skåne och Landskrona där jag ska vara med på årets idrottsgala. Sist jag var med kammade jag hem en hel del. Detta året kommer jag inte få lika många priser men jag kommer iallafall få LISA's guldmedalj och så är jag nominerad till årets kvinnliga idrottare. Har ni vägarna förbi Landskrona den 9e april så kom och titta. Detta året ska jag försöka förbereda ett tal iaf, haha.

Kram på er alla!


Jag sist på idrottsgalan - då jag inte hade den blekaste aning om att man skulle hålla tal! haha!

varför, varför inte?

Jag hade velat vara i Tyskland och tävla den här helgen. Istället sitter jag här med en svullen fot, har ont och kan inte ens gå ut och jogga. Jag som har väntat på varmare väder hur länge som helst. Det känns sådär. Men GRATTIS till Bea och Esra som tog silver i lag utan mig! Så stolt över er. Och grattis Arnela, Sandy som också tog medaljer fick jag höra. Ni är så duktiga!


det är redan fredag igen!

Man hinner ju inte ens skriva här nuförtiden :( jag har inte gått under jorden, jag har bara haft det lite hektiskt! Ja, vad ska man säga? Göteborg börjar bli varmt nu. Igår gick det tillochmed att gå tunnare klädd - fattar ni vilken lycka? Och så var jag ledig dessutom, det kändes som en helt ny värld! Jag sysselsätter mig nuförtiden med att jobba på Team Sportia och Åhléns här i Göteborg och trivs suveränt. Planen är ju att jag ska börja plugga, men när det blir får vi se!

Har ju inte hunnit skriva om förra helgen som tillbringades i Skåne och Köpenhamn, men det var riktigt underbart det med. Fick träffa nästan hela wipeout-gänget och hade även Towa, Wali och Adam hos mig på besök. Vi festade loss och hade så kul som bara vi kan ha. Vi hade en seriös stund på flera dagar och den stunden varade kanske i 5 minuter. Älskar er för det!

Nu ska jag tvätta, städa, laga mat och ta mig in till stan för att träffa Amalia, syrran och försöka shoppa lite!


Lite bilder från förra helgen!























fredagsmys

Idag blev det Malmö och riksmästerskap! Jag vann damklassen och blev väldigt glad! Jag tar nog aldrig en karate-vinst i förväg utan jag är faktiskt nästan alltid lite nervös innan jag ska tävla. Det känns så härligt när man vinner efteråt! Väldigt kul att träffa alla karatekompisar också idag. Eftersom att många är långt uppifrån landet så ses vi inte allt för ofta, men ni är så gulliga.

Nästa resa blir om 2 veckor då vi åker till Tyskland och tävlar. Det är verkligen världens härligaste känsla att tävla utomlands, ge allt, samtidigt som man går runt å hejar på alla som också tävlar från Sverige! När någon vinner eller tar medalj är riktigt härligt, oavsett vem det är. Jag tycker om er alla, även om man inte hinner visa det ordentligt alla gånger!

Imorgon blir det karateträning på Enighet i Malmö! Enighetsträningarna är speciella, då man alltid blir lika svettig och får stå ut med syrebrist :-) Men det gillar vi! På kvällen ska jag skynda mig hem till familj och vänner och titta på TV! Ännu mer fredagsmys på en lördag! lovelove


skåne igen- men inte länge till!

hej hej! så länge sen jag skrev nu. Det är verkligen inte någon tid över på sistone! Just nu är jag tillbaks i Skåne för första gången sen min lilla flytt. Imorgon är det karatetävling i Malmö och jag känner mig taggad, trots att jag är sjukt trött!

Dessa sista veckorna har varit jävligt stressiga. Från 0 jobb fick jag plötsligt två jobb och jobbar nu på både Åhléns och Team Sportia. Det går bra hittils men ibland jobbar jag en 13 timmar per dag och då blir jag TRÖTT! Aja, jag är dock skitglad över att jag har jobb och tänker inte klaga :)

Den här lilla staden Landskrona känns det väl kul att vara tillbaka i och vara med familjen, men mer kul än så blir det nog inte här för denna gången. Vilket råtthål det känns som när man åker igenom centrum en fredagskväll och den enda personen man ser ute är en gammal tant med sin hund. Helt galet! Förstår inte hur man har stått ut här!

Och jag längtar redan till nästa helg. Towa, Wali, Kid kommer till mig å det finns ingen jag vill träffa mer än er just nu!

And JUST det! Missa inte Wipeout på söndag kl 20.00!

RSS 2.0