Jönköping

Igår firade vi Farah och Oscar som fyllde år!

Hinner inte mer!


 



Det blev stressigt innan idag så det fick gå undan. Men om jag ska berätta mer så tillbringades gårdagen i Jönköping. Bästaste Farah och Oscar fyllde båda år och slog ihop sin fest, vilket blev en trevlig tillställning! Egentligen var det meningen att vi skulle ta oss ut efteråt, men vem orkar något sånt mitt i kylan? Hemmafester hela vintern, tack!























Sinneskul att Amalia också tog sig till Jönet :) Jessi, du saknades dock.

 


jag passar på

Hej hop! Just nu sitter jag och äter frukost + lunch i ett. Med alla tillbehör som finns i hemmet. Det gäller ju att passa på.. Nu när det är dags att flytta hemifrån så vet man inte när man kommer få äta sig mätt igen.

ain't no sunshine

Ska bara berätta lite för er om min dag igår och hur den såg ut! Typ ungefär såhär; jag stirrade ut genom ett fönster och mådde dåligt över å vara hemma. Hade allmän ångest helt enkelt!

Fy fan vad deppigt det var att komma hem från sol och värme - till SNÖ! Usch.. Idag vaknade jag dock av liiiite, lite solstrålar och jag mådde genast bättre. Det är faktiskt dags att ta tag i grejer nu. Har jag nämnt att jag snart flyttar till Göteborg? Bara så? Japp.. Flyttar ihop med 5 (!!) andra tjejer. Kommer antagligen bli hysteriskt kul.. Eller bara hysteriskt :-)

Så imorgon blir det lite IKEA & framöver består dagarna av mycket planering, jobbsök, planering... Ja, det är väl det som händer!



































Ni förstår varför jag var deppig va?


bring me back

Ångest.. Igår låg jag och solade vid röda havet och idag tittar jag ut och ser snö. Ångest, ångest, jobbigt. Jag har haft en skithärlig vecka i Egypten. Vi har hunnit göra massa skoj. Blandannat har jag dykt - vilket var det bästa jag någonsin har gjort!!! Vi har vindsurfat, ridit på kameler, åkt på safari i öknen, rökt massa vattenpipa, druckit massa goda fruktdrinkar, umgåtts med ett härligt gäng MED MERA!

Visar er massa bilder sen!


























Hurghada

Jessica och Farah spritar handerna heeeela tiden. Besatta.

Vi har bara varit here en dag men vi har redan hunnit konstatera att;

- Det e billigt med vattenpipa
- Vattnet e kallt
- Det e bara pensionarer here
- Det e inga tjejer forrutom vi ute???? where are u girls? (mansdominerat)
- Overkokt pasta e gott vid hungriga tillfallen
- Hard Rock Cafe funkar i alla lagen, pa alla stallen
- Det finns MANGA grand hotels, CASSANDRA! !! ! Ap-unge
- Inget mer men vi aterkommer


stressa lite

Jag verkar ju verkligen gilla det här med att stress-packa. Typ 3 timmar kvar nu innan det är dags att åka mot Sturup och Egypten - har Emma packat klart? Nope! Har Emma ens BÖRJAT packa? Nähe ..



Okej, det gick faktiskt fort den här gången. Kanske börjar jag bli bra på det här? Denna gången fick jag iallafall med mig det mesta och lär iallafall inte stå som ett offer utan kläder och skor, som sist i Argentina.. Fattar inte vad jag höll på med när jag packade inför den där resan. Jag var sååå trött och glömde typ en hel hög med kläder och grejer. Aja, man lever och man lär och nu har jag iallafall allt - och lite till! Ska vila en stund nu innan det är dags att börja köra mot en härlig vecka :) Ska försöka hinna rapportera om hur varmt vi har det. Om ni nu vill veta.. Kiss & hug.




Använder man förresten verkligen allt det här?! Jag kunde inte slänga bort något av det, kändes rätt så livsviktigt alltihop, men jag vet inte..


kyligt

Fan vad jag fick kämpa för att ta mig upp ur sängen idag.. Det gick inte att gå upp och jag znoozade säkert i 2 timmar. Det är alldeles för kallt ute för att man ska känna sig mänsklig.

Idag ska jag:
- växla pengar
- tvätta hela dagen (WOHO)
- packa inför Egypten


GÖTT om livet alltid hade sett ut like this!


Göteborg


Nu börjar det verkligen närma sig.. Jag flyttar i februari och det känns ju heeelt knepigt att det verkligen händer nu. Men fan vad härligt.

tjejkväll

Jobbigt ...



glaaaaad

Imorse så blev jag väckt av att en journalist från en bosnisk tidning ringer till mig och berättar att jag har vunnit priset som årets idrottsutövare!! Ett pris som tre år i rad gått till Zlatan Ibrahimovic tydligen, och nu får JAG det. Wow va? Det uppskattas verkligen extremt mycket. Tack/Hvala/Gracias ;-) Sen fick jag ju LISA's guldmedalj för årets idrottsprestation 2009 som jag kommer få ta emot på idrottsgalan i april. Happy blev jag..

Sist men inte minst så fick jag två trevliga sms idag:

 





blood

Heeehee... Lite svett blev det nog allt idag. Tyvärr inget blod och inga tårar.. Men det kommer i nästa träningspass tjejer!!




























tidsoptimist?

Idag kom vi fram till att mina vänner tycker att jag är en tidsoptimist, att jag försöker hinna för mycket och att de tycker att jag tar på mig för mycket saker att göra på en och samma gång .. Hehe, mina vänner älskar nog mig egentligen - men vi försökte bara ge varandra lite konstruktiv kritik över en fika. Galet kul faktiskt, det var riktigt härligt att få något som man kan jobba på. Vänner är det viktigaste man har och går det att vara riktigt ärliga mot varandra så är det absolut något värt att hålla fast vid. Förresten så tyckte Mirjam dock att jag inte hade någon rätt att vara kaxig vid vissa tillfällen eftersom att jag är skitungen i gänget ... Haha, det kan hon faktiskt glömma! Här respekterar vi inte sånt!

Imorgon ska jag hålla ett box-pass för Jessica, Saranda & Mirjam. Dom tror nog att dom ska komma dit och se lite snygga ut i träningskläder men jag kan avslöja att dom kommer få svettas. No mercy..


sweetest thing


Nu drar jag och fikar med tjejorna. Känns som att det är det enda vi gör nuförtiden.. Fikar & pratar.. Pratar & fikar.. Men är det inte världens härligaste?

Sen måste jag berätta en grej. Det är helt freaky, kan inte förstå det än.. Jag hoppas att jag gör rätt beslut! Berättar snart!


moget

Haha, det var egentligen vuxen/relax-kväll på karlslundsbadet ikväll! Men det blev inte så mkt vuxet där inne inte.. Bubbelpoolen var lika härlig som vanligt!

    


jag visar upp mina wipe-muskler! :D


a place I've never been

Hola hola.

Jag är överallt och ingenstans i tankarna just nu. Jag undrar om jag kommer göra rätt val inom dessa närmsta månaderna. Det är så svårt att veta. Borde egentligen bara kasta mig rakt ut och se vart jag hamnar.. Av någon anledning blir det alltid som bäst när jag gör på det viset.

Jag saknar fortfarande hela el grupo från Argentina. Nästan så man blir deppig när man tänker på alla.. Man säger att man absolut kommer hålla kontakt, att man absolut kommer träffas igen och hela köret. Men så gör man ju alltid och oftast rinner det bara ut i sanden. Jag hoppas av hela mitt hjärta att det inte blir så denna gången. Miss you all.

Idag blir det dock lite roliga grejer på G. Jag har suttit och tagit itu med "viktiga" saker hela dagen och nu blir det karlslundsbadet med mina härliga vänner Mirjam, Cassandra & Jessica! Tydligen ska vi ha en vattenrutchkane-tävling och Mirjam är inställd på att vinna..

LOVE
            




Buenos Aires in pics

Jag har typ miljontals bilder vid det här laget! Här kommer en hel del, men ändå en liten del.


Janniche went crazy on Silas..


Anita och Kleerup! Antagligen Sveriges mest unika. Och jag.




http://towalindberg.se - jag har aldrig träffat någon lika stökig som jag until I met you!






Lammköttet och jag! Hoppas inte jag blir polisanmäld.


Mina favoriter






Josef aka Antiklimax & jag :)






Jag och min nya kompis Ciano! Jag skulle testa min 'extrabrun'-funktion på kameran, därför ser vi så brun-utan-sol ut.. Inte meningen!


Apan Wali!


Malte imponerar! GALET!


Den här kvällen gick notan på över 10.000 spänn, notan skulle betalas seperat och de allra flesta var lite halvt (helt) berusade.. Det slutade sådär!


Jag & Simon som har varit landslagssimmare i England. Tror ni att det spelar någon roll för själva Wipeout-tävlingen? Hehe












Nästan hela el grupo samlade på en båtutflykt!


På väg till Urugay, men kom aldrig så långt! Men kul ändå :)




Towa aka. Catwoman!


Jag & Towa stekte med solskyddsfaktor 40!


Här håller resan på att ta slut ... :(


.. Och såhär såg jag ut på vägen hem!





home

Äntligen ska jag hemåt. Sitter hos sis nu och bara väntar på att mitt tåg ska gå. Det känns riktigt härligt att få komma hem så jag kan tvätta alla mina kläder och börja packa inför Egypten.. Can't wait. Puss & kram



totally wiped out

Hola! Just nu är jag i Sthlm.. Igår när vi landade på Arlanda så tog jag, Kleerup och Dominica en taxi hem.. Det blev en jävligt tyst resa hem, vi var alla dödströtta. Jag åkte till min kära syster & blev matad med härlig mat. Sen fick jag godis men det slutade med att jag somnade med en halvt uppkäkad skumbanan i handen.. Galet trött..

Idag vaknade jag väldigt trött och jetlag-ig men då så tog jag mig i kragen och gick och tränade med sis. Vi körde ett box-pass på Sturebadet och jag hade stopp i näsan, halsen och tryck i öronen.. Kändes lagom finemang. Men härligt med lite träning äntligen!! Imorgon blir det back till Skaaaune. AAAÄÄÄÄÄE!

Och just det.. Summering av Argentina: freakshow! Går inte ens att beskriva.. Själva tävlingen får jag ju som sagt inte berätta ngt om. Men resten; helt fantastiskt. Jag kommer leva av det här hur längesom helst.. Helt galet, jag saknar alla som var med mig. Hela 'el grupo' men speciellt;



WALI! Helt fantastisk men bara 17.. Haha, ok han är faktiskt 18, jag ska sluta skoja nu! Men som sagt, helt kjempegreat kille.. Hade jag kunnat adoptera honom som lillebror!


Pontus! Säger bara en sak: AAAAAAÄÄÄEE! Sveriges 10e man det här.. Men nere på jorden som aldrig förr, han har en lycklig flickvän helt klart!


TOWA! Underbaaaaaar på alla sätt.


Svårt!


uruguay next

Hola! Galet. Jag lider av somnbrist, men det spelar inte ens ngn roll. Gardagens kvall avslutades med nagra galet fantastiska manniskor och massa sjungande i flera timmar. Vi hade bestamt oss for att ta oss ut i Buenos Aires och festa till det, men vi var egentligen helt utmattade & helt plotsligt satt vi i rummet klockan 6 pa morgonen och sjong ihjal oss i princip. Vi hade en musikalartist pa plats som stod for det vackra i sjungandet, men vi andra hade lika skoj for det :)

Jag har det underbart. Jag gar redan runt och tanker pa hur kallt och trakigt det kommer kannas nar jag kommer hem. Towa och vart stokiga rum kommer jag sakna mest av allt. Helt stort att vi bara har kant varandra i 5 dagar.. Wicked!!

Nu hinner jag inte sitta har sa mycket mer. Om en halvtimme tar vi baten mot Uruguay och lagger ett besokt land till pa listan nar vi anda ar here. Vi ar ett gang svenskar, danskar och norrman pa kanske 20 pers som tar oss dit.. Stackars Uruguay..

Om nagon pratar med min mamma sa kan ni val halsa henne att jag inte har pengar pa telefonen? Tack pa forhand..

PUSS!


galet galnare galnast!

Just nu sitter jag po hotellet och dodar lite tid. Vi har varit & tavlat idag och just nu vill jag bara sitta har ett tag och dricka iskallt vatten. Kanns riktigt harligt!

 Jag har ju inte hunnit informera ngn dar hemma om sa mycket, tiden racker inte riktigt till & allt vi haller pa med har nere maste hallas hemligt, sa det ar svart att beratta for er, hur garna jag an hade velat. Vi akte i sondags & redan forsta minuterna nar vart gang var samlat sa kande jag hur skont gang jag hade hamnat med! Helt galet roligt har jag haft under dessa dagarna & jag kommer antagligen vara megaledsen nar vi ska hem. Vi har traffat massa nya manniskor, allt ifran normala till galna till hysteriska till coola till helt javla storda! Och det roligaste av allt ar att man inte ens vet vart man ska placera sig sjalv langre.

Igar var vi ute pa en resturang och firade Sofia Wistams son som fyllde 18 - han drack sin forsta mojito, megacute. Jag hinner inte skriva sa mycket mer nu, men vi tar bilder pa alla hall & kanter sà det kommer sen. Tavlingsmassigt sa far jag inte avsloja ngt, men jag kan saga att ni absolut inte far lov att missa Wipeout i var. Det kommer bli hysteriskt pa alla satt och vis.

   


buenos aires

Varldens harligaste lag fran Sverige pa plats i Argentina!! Vi har verkligen mega skoj ihop, kunde inte blivit better! Idag har vi hunnit med lite sightseeing och shopping och just nu sitter vi och invantar ett mote om en halvtimme. Skriver mer ifall det blir lite tid over. Jag har mega skoj & imorgon ska det sopas banor!












2010


Det känns skitskumt att det är år 2010! Jag har inte smält det riktigt .. Det blir dålig uppdatering här nuförtiden, men det har inte funnits så mycket tid över. Just nu sitter jag och är världens tidsptimist. Jag får höra att jag är det heela tiden och nope, jag tänker inte förneka det. Jag tror verkligen att tiden ska räcka åt allt. Jag borde ha packat och varit klar nu men som vanligt så ägnar jag alltid hela nätterna åt att packa. Aja, jag är ung! Jag klarar mig med sömnbrist!

Imorgon drar jag till Argentina. Inspelningarna av Wipeout kommer bli hur skoj som helst.. Haha, tror jag.. Jag vet nog inte riktigt vad jag ger mig in på! Det ska iallafall bli hur skoj som helst att se Argentina. Vi får se hur allt det andra går ;-)

Och om jag inte har poängterat det tillräckligt innan så har jag har världens sötaste familj & vänner. Utan ert stöd när jag behöver råd å stöd å kärlek så vet jag inte var jag hade tagit vägen. Jag och mina kompisar hade en vild diskussion inne på ett fik idag. Vi diskuterade ifall det var rätt/fel att nöja sig i livet och uppskatta det man har, eller ifall man alltid skulle försöka sträva efter att få mer. Vi kom aldrig fram till något eftersom att det rådde delade meningar om den här saken, men en sak vet jag iaf. Ni inspirerar mig till att bli bättre!

Love.


RSS 2.0