Flyt

I natt kunde jag inte sova på heela natten. Jag låg vaken och funderade på hur fan jag ska lyckas överleva. Bokstavligt talat. Sedan vaknar jag och tänker att jag iallafall ska dricka lite kaffe och försöka tänka ut något bra. Sen får jag ett samtal, en arbetsintervju och imorgon börjar jag jobba! Woho!!

snart är det premiär!


Haha, håll i hatten - det här kan bli kul!


rotfrukter och sånt

oj. man hinner inte skriva här så ofta. det är så stressigt å pressigt och saker går ibland helt rätt och man är megalycklig och sen helt plötsligt så börjar det snöa och man blir nästan träffad av enorma istappar, och då blir man ledsen. Nej, men ni förstår..

Dagens tips ifall ni är hungriga, vill börja äta nyttigare och vill göra det billigt. Steg 1: Åk till ICA.

Inköpslista:

- en påse blandade rotfrukter, 20 kr (då får man lite morötter, lök, palsternacka, kolrot, rotselleri)
- två potatisar, typ 10 spänn.
- riven ost, 20 kr.

Gå hem med grejerna och riv dom grovt. Förrutom löken, den kan ni hacka. Smöra sedan en form och blanda ihop rotfrukterna + löken. Koka ca 2 dl vatten med grönsaksbuljong och häll detta över rotfrukterna. Krydda gärna med salt, peppar, timjan. Strö slutligen över lite riven ost. Ät ihop med kanske en grov macka(helst knäckebröd) och kanske kalkon-pålägg.

Maten räcker i typ 3 dagar för en person och kostade bara typ 50 kr att göra. Är det inte fantastiskt?


Utkast: Feb. 17, 2010

Just nu är bara en lång väntan. Väntan på att..

  • våren ska komma
  • skolan ska börja
  • Göteborg ska bli varmare
  • jag ska få ett jobb lite snabbt
  • det ska bli den 18e mars så jag kan få besök av Wali, Towa & Kid
  • det ska bli den 20e mars så vi kan gå på wipeout-festen i Köpenhamn
  • det ska bli den 27e mars så jag kan åka till Tyskland och tävla
  • det ska bli den 9e april så jag kan ta emot mitt härliga pris på idrottsgalan i Landskrona
  • det ska bli den 10e april så jag kan få ett fantastiskt resultat på högskoleprovet (haha..)
  • det ska bli maj, juni, juli, augusti ... åååh!

Dessutom längtar jag tills på fredag då vi i kollektivet ska ha en härlig tjejmiddag med tacos och mojitos på riktigt mexikanskt vis. Jag längtar tills jag ska få en klädstång i mitt rum så jag kan hänga upp mina kläder.. Och sist men inte minst så väntar jag på bättre ekonomiska tider så jag kan shoppa loss (fan vad det behövs)!!!!!!


Dagens ordspråk

Be passionate, love, dream big, be spontaneous, celebrate, change the world or go home!

dizzy

Brunnsparken, Nordstan, Korsvägen, Frihamnen, vårt söta kollektiv, inflyttningsfest, orientaliskt tema, Lovisa, Emma L, Linnea, Laila, Susanna, vattenpipor, dans, capoeira, jobbsök, qualitytime med storasyster, Morgan & Sofija, pingisklubben, Gothia karateklubb eller shotokan karate?, frisering i kollektivet, portugisiska..

Det har gått 5 dagar sedan jag tog mitt pick&pack till Göteborg och tiden går så himla fort. I lördags hade vi inflyttningsfest som var jätteskoj. Tack till er som kom!

    












träningsdags

Jag är så glad att jag bor ihop med folk som tränar. Ikväll kör vi ett capoeira-pass. Jobbsökandet går bra, jag har skaffat mig ett jobb redan. Sen att det är i sommar och i ett helt annat land, det spelar väl ingen roll? Ett jobb är ju ett jobb eller hur? Imorgon är det fredag och då borde jag söka lite aktuellare jobb. Men så har vi ju också en inflyttningsfest att planera & ta hand om.. Hmm.. På tal om inget alls så spelar Lovisa trummor just nu - det låter bra..

såhär kan det gå

Idag har jag:

- Flyttat och möblerat
- Gått i snöstorm med massa påsar
- Antagligen gått ner i vikt utan mammas mat
- Handlat på lågpriskedjor såsom ÖB och Lidl. (För en månad sen störde jag mig på snåla jävlar som valde Lidl framför ICA)
- Köpt nudlar

Det är fan inte lätt det här med att flytta hemifrån!

heter jag Glenn nu?


Jahapp, då var man Göteborgare då rå! Denna dagen har varit så sjukt lång.. Den började i en tidig morgon i Landskrona med en full statoil-lastbil och den avslutas här i Gbg i vår 250kvmeters-lägenhet! Ja, den är verkligen enorm ..

Vi är 6 tjejer som bor här. Vårt härliga kollektiv består av mig, en Emma till, Linnea, Laila, Susanna och Lovisa. Tänk er 6 tjejer som alla flyttar in samtidigt! Det är just nu lite kaos här - det ligger kartonger och saker överallt, men det känns ändå väldigt bra! Jag tror att det här kommer visa sig bli ett väldigt bra beslut!

Det blir massa möblering och fixning imorgon och på kvällen följer jag med Lovisa & Emma på lite capoeiraträning! Så nu ska jag sova ut...


:)

Flytta? Packa? VA?

Det har hela dagen känts som att jag packar inför ännu en resa. Men någonstans på vägen, typ när köksredskapen började packas ner i kartonger, så förstod jag att det inte var en resa! Det är sjukt mycket grejer som ska åka med, det är riktigt galet. Så nu tänker jag fortsätta med mitt packande mot Göteborg... Känns skumt det här..


RSS 2.0