30 grader + ?

Idag har jag varit fram och tillbaka i Helsingborg en tusen gånger (känns det som). Hann vara på Väla, käka på Haket, växla pengar, handla mat inför flygresan på 12 timmar och 40 minuter exklusive mellanlandning..... Jag har fortfarande inte packat ett enda dugg och jag åker hemifrån 5 på morgonen. Jag hittar ingenting, känns som jag kommer glömma något riktigt viktigt, typ pass eller pengar eller kamera eller en bok eller min karatedräkt! Ja, ni fattar. Jobbigt.. Hoppas allt blir värt det senare bara! Och förresten, hur fan kan handdesinfektion vara slut på alla apotek i hela Sverige?!!!!

mojitokväll!


Idag klippte å färgade johanna mig och jag henne.. Megaskönt att klippa av sig lite av håret!! (även om ingen vill erkänna att de märker skillnad)

Nu drar jag iväg å förbereder mig inför Mexico med en mojito/caipirinha- kväll hos Johanna!



Den här mojitodrinken från Inferno bar i Sthlm knäckde fullkomligt!



Skåne


Nu är jag tillbaks till skåne igen.. Känns tomt.. tråkigt.. Danskt.. Haha! Nej det känns nog ganska OK! Nu ska jag springa iväg till Johanna. Vi ska försöka fixa håret på varandra. Later!

Jag är på äventyr

Sthlm var hur kul som helst.. Syrran blev överraskad som aldrig förr på sin b-day, sedan stannade jag i nästan en vecka. Vi hann med lite av varje. Hon hann bland annat bli blond tack vare mig.. väldigt fint blev det! Vi hann träna och även gå på sturebadet, mycket fint.. jag hann dessutom träffa Marija, Donna och Jessica. Sen hann vi ju även festa till det en del, dricka goda mojitos med mera. Allt i ett.

När veckan led mot sitt slut i Sthlm så råkade jag få fatt på en biljett för 1 kr till Gbg, så då lämnade jag ena systern för att åka till den andra och även ge denna söta syster en trevlig överraskning.. Mysig jag är visst? Idag i Götet har jag lekt med min underbart gulliga systerson, varit ute på stan och fikat, och även workat out lite!

Kan inte fatta att jag åker till varma Mexico snart och ska bo på ett 5stjärnigt hotell i 10 dagar?




Estockholmo

Helt plötsligt befinner jag mig i Stockholm. Min kära syster fyllde år idag och jag kände för att överraska henne. Cute va? Hon blev chockad och glad.. hoppas jag! Sen gick vi ut och drack drinkar! Och käka skiiiiiiiiiiiiiitgod mat!

Cancun, Mexico

Snart, snart åker jag till Mexico. Jag åker dit med karaten, på någonting som heter shotokan-VM. Det är ett VM inom den stilen jag tränar och vi är ett landslag som ska dit och tävla ihop. Vi är ovanligt många även till denna tävlingen.. Känns kul!! Jag är jävligt excited på att åka och tävla, men faktiskt även på att passa på och se Mexico, vilket jag hoppas starkt på att jag kommer få göra! Wish me GL!

Checklist:


- Vaccinera mig
- Skaffa visum över nätet?
- Läsa på lite mer om svininfluensan
- Läsa på lite mer om stormen/orkanen som tydligen är på g mot Mehiko?
- Bli helt frisk så jag kan träna mer..

- Hitta min tröja som vi tydligen måste resa i. Hur lyckas jag bli av med allt viktigt?


Och det är bara 13 dagar kvar..



timeout!

Tiden går så fort. Helt plötsligt har nästan en hel vecka in i september gått.. Nyss var det bal, studentvecka, student, barcelona, jobb.. Helt plötsligt är allting över och september som kändes såå långt borta, är här? Jag sitter och kollar på bal och studentbilderna, och det känns som att det var tusen år sedan. Går hela livet så här fort? Kan man pausa?


Några bilder från bal och student.. Fan, man kommer ju aldrig uppleva något sånt i livet igen :(


           

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0