i see your true colours

Hej bloggis, numera är jag en blondette.. Vi var ute på en liten drinkrunda igår eller vad man ska kalla det och då träffade jag bland annat på min kompis Michelle. Hon tyckte att jag skulle gå hem fort som fan och dra en säck över huvudet? Haha... Tack som fan. Vissa andra tyckte det var fint iallafall, men dom kanske inte vågade vara så brutalt ärliga som Mich. Iallafall. Jag tycker att omväxling förnöjer ;) Imorgon är det tävlingsdax. Då tänkte denna blondinen kicka folk och visa att blondiner dom kan minsann också. Wish me g l.

Kiss n' hug!



Ps- Jag ger det 2-3 dagar, sen kommer nog allt vara i sin ordning igen!!

don't stop for anyone

Idag har jag haft en härlig dag. Har kört 3 (!) träningspass fast än att jag fortfarande har träningsverk sen gårdagens simning.. Det första var i morse då jag fick ett flipp och var ute å sprang.. Så fort man blev varm så kändes det gött. Träningspass nummer 2 bestod av personlig kataträning. Vilket jag kan säga verkligen behövdes!!! Kata för er som inte vet, är en sorts träningsteknik inom karate. Tänker inte fördjupa mig i det, men jag kan ju lugnt säga att det är ngt jag borde träna mer.. Men att stå och träna det själv brukar gå sådär, så hjälpen var uppskattad :) Jag har, som ni kanske förstår, lite ledig tid nu och det är helt underbart att kunna spendera tiden exakt hur jag vill. För bra för å vara sant!

Imorgon är det fredag, med massa grejer som ska ordnas under dagen. På kvällen blir det däremot festligt värre..



kiss & hug

let it go

Idag kan jag avslöja att så bra som jag känner mig idag - har jag inte känt mig på länge! Ofta går man runt och funderar över val man gör. Undra om jag gjorde rätt, undra om jag gjorde fel.. Sen helt plötsligt får man bekräftat att inget val man någonsin gjort har varit bättre. Ska aldrig mer göra ett lätt val för stunden, hellre ett rätt.

Nu hinner jag inte filosofera mer, dags för lite workout! Later!


things would happen but not to me

Nu har jag nyss varit och tränat ett härligt karatepass. Några som har tagit en liten paus var tillbax och tränade, så det var hur skoj som helst. Min tränare slog dock lite på min tand idag, vilket inte hade uppskattats av min tandläkare. Var förresten hos tandläkaren idag också och han påstår att jag gnisslar tänder. Om ni nu var intresserade av att höra...




backstreet's back allright!


as long as I know how to love

Ville bara säga att idag har varit en ful dag på väldigt många sätt. Det kommer ta ett tag att smälta den.. Hur ofta får man på en dag..

- en bra chans till en udda upplevelse?
- flippa ur och act crazy - utan att det ses som negativt?
- bli filmad av tv?
- pryla en boxare?
- sjunga karaoke?
- dansa till bosnisk musik?

Ang. karaoken.. Det blev så klart klassikerna. Inklusive  "I will survive".. haha, jag oorkar inte förklara.


Tack Cassie

Puss å godnatt!


a dizzy twister dance


Nu är jag tillbaks hemma i Skåne igen efter flera dagars tid i Göteborg och Jönköping. Hemma och hemma, Skåne känns nästan inte som hemma nowadays! Det har kanske mycket att göra med att jag vill flytta, men i grund och botten så handlar det nog om att vännerna som alltid brukade vara hemma förrut, inte är här längre. Annars spelar det nog inte någon roll var i världen man befinner sig, bara man har ett bra sällskap.. Just nu är det lite tomt, men efter allas utbildningar så tänker jag se till att vi samlas i en och samma stad igen!! Om vi så kommer vara 50-60 när det händer så kommer det ske!

Jönköping i helgen





















that's the way


Jag är fortfarande i Göteborg. Skulle bara skriva snabbt och säga att jag har världens bästa systrar och systerson. Imorgon bär det nog av mot Jönköping där jag ska träffa världens bästa kompisar..

En rolig grej hände idag. Mitt i ett catfight mellan mig och mina systrar så ringde kanal 5 till mig. Det är roligt såhär i efterhand men just då var det ju allt annat utom kul kan jag berätta! hehe.. men det gick bra. Kanal 5 ringde å frågade ifall jag ville komma på intervju för ett tv-program.. Kan ni gissa vilket? haha


puss & kram


saturdaynight


Här sitter jag en lördagskväll och pratar med mina kompisar i en och samma konversation på msn. Helst av allt hade jag träffat er och suttit och haft en mysig kväll men nope. Livet är hårt och speciellt eftersom att mina vänner har spridit ut sig på alla håll och kanter. Iofs så är det bra när man ska åka och hälsa på, men när man är här hemma då? FETT TRÅKIGT! Om jag får uttrycka mig. Imorgon åker jag iallafall till Göteborg på systerträff. Ska bli megamysigt. Jag stannar tills på onsdag och sedan blir det Jönköping där vi kommer samlas på en kompisträff. I can't wait!!!!!!!!!

last request


Idag är en riktig riktig höstdag, när man bara vill ta på sig en varm tröja, dricka en varm chai-latte och bara finnas.. SOMMAR come back!!!!!!!!!!


wanna see

5 ställen jag vill åka till just nu.

1. Los Angeles, USA
2. Berlin, Tyskland
3. Natal, Brasilien
4. Sydney, Australien
5. Shanghai, Kina


make you feel my love

Jag älskar den här klänningen från French Connection. Har tillochmed legat vaken om nätterna och fantiserat om den. Får nog se till å köpa den.


need to draw the line

Kan man inte sova så kan man inte! Spelar ingen roll om klockan är strax halv 5 på morgonen, vilket den snart är.. Men som sagt, kan man inte så kan man inte.. Antar att jag egentligen borde ha däckat för längesen men tankarna vill inte ta slut och när de började trassla ihop sig så kände jag att det var dags att gå upp och lyssna på lite David Gray. Ju mer David Gray jag hör, ju mer jag tänker, och ju mer tankarna trasslar ihop sig - så förstår jag vad jag måste göra.

Je ne regrette rien

Idag har känts som världens längsta dag. Jag vaknade utan att veta hur jag skulle spendera min dag. Inga rutiner att följa, inga kom ihåg-lappar med tusen saker som ska göras, inga tider som skulle hållas.. Inget att försova sig för eller stressa till. Det kanske låter skönt, men jag har aldrig i mitt liv känt mig mer rastlös eller uttråkad. Ska njuta ett litet tag till av det här, sen får det fan räcka!

Jag hade dock en underbar helg tack vare min syster och systerson och mycket tack vare mina awsome vänner, men nu är alla tillbaka på sina ställen. Överallt runt om i landet och vissa till och med utanför landet. Hatar att ha alla på så många olika ställen, men som tur är händer det fortfarande att vi samlas på ett och samma ställe allihop. Längtar ihjäl mig till jul, det är det ultimataste!


        


hola


Hola hola.. sverige är sååååå kallt och så jobbigt just nu. Det är verkligen frustrerande att komma från värme å sol till detta. Jag låter bilderna prata för sig själva.. jag kommer nog leva på att titta på dom ett tag framöver..
































 


RSS 2.0